Sök
Tree of Life halsband
Tree of Life halsband Tree of Life halsband Tree of Life halsband

Tree of Life halsband


SEK:490:-


E-postadress
 

Tree of Life halsband

Ett guldpläterat halsband med en detaljrik berlock som föreställer Livets Träd och har en handinfattad gnistrande Cubic Zirconia sten.

Kedjan har små fina guldkulor på sig. Berlocken är 2,3 cm i diameter. Kedjan har en justerbar längd mellan 40-45 cm.

Nickelsäkert.

Varumärke Noir

"Livets Träd har använts som symbol i urminnes tider. Det står för evighet, vishet, lycka, försoning, själen, himlen, jorden, styrka, kärlek, skönhet och livet för att nämna några.

Livets Träd symboliserar också moder jord och hur hon står för evigt liv och där allt härstammar ifrån. Det är också en påminnelse genom trädets förändringar genom årtsiderna hur vårt liv går i våra egna cykler. Rötterna symbolsierar den förankring vi männsikor behöver och stabiliteten till jorden och våra liv, medan grenarna och bladen sträcker sig ut i världen och visar vårt behov av varandra och att finna kontakt med varandra, själen och det gudomliga.

Livets Träd är vacker som skönheten själv och visar att hon är en källa till styrka, tröst, kraft, mod och kärlek. Fruktbarhet genom de frukter som växer bland hennes blad på grenarna. Vis är hon för att hon funnits här sedan urminnes tider och där allt liv härstammar ifrån, kunskapen om gott och ont och vetskapen om att livet innebär ständig förändring och cykler och att genom att släppa sina blad på hösten släpper hon taget om det som inte längre hjälper henne växa och ge ny plats för frukt på hennes grenar.

I kristendomen förekommer Livets Träd som kunskapens träd i edens lustgård."

Leverantör Pearls for Girls

Powered by Talex e-handelssystem