Sök

Om oss

Välkommen till Tulipa Blomsterverkstad. Jag som driver butiken heter Mariette och här jobbar jag tillsammans med min mamma.

 

Butiken ligger i Knäred i Halland och här säljer vi blommor, inredning och antikt. Helt enkelt en massa fina saker vi själva tycker väldigt mycket om och noga valt ut. En härlig personlig blandning som gör butiken unik på sitt sätt.

 

I uthuset på gården bakom butiken ligger antiken i den gamla längan och inne i själva butiken har vi blommor och inredning uppblandat med lite av det antika. En skön mix med andra ord!

 

Nätbutiken är ett komplement till vår fysiska butik och det går bra att beställa här och välja avhämtning i Knäred eller så klart om man vill ha det skickat dit man bor när man inte bor nära, (vi skickar dock endast inom Sverige och ej möbler eller större väldigt tunga och skrymmande saker).

 

Det var i slutet av april 2009 som vi förverkligade vår dröm med att starta om butiken i nya men gamla lokaler som vi kunde renovera och fixa till som vi själva önskade. Det har vi aldrig ångrat!

 

Bakom butiken har vi också en liten mysig trädgård med bord och stolar där det är härligt att vara. Här får man gärna slå sig ner med egen medhavd fikakorg om vädret tillåter om man nu känner för det.

 

Hoppas ni ska trivas hos oss och roligt att just Du hittat hit!

Powered by Talex e-handelssystem